info@vincentbodt.nl

English version

2011: Studio Moskou

In 2011 heeft Vincent in Studio Moskou, voor Jeroen Timmersmans een paar nummers ingespeeld.

Luister naar het resultaat: Sounds of Gospel Bands

Juli 2008
De band State was 3 juli live te gast bij radio 3FM in het ochtendprogramma van Giel Beelen. Voor degene die het hebben gemist, luister hier naar het audiofragment en kijk hier voor de foto. Zoals je op rechts kun zien en horen is er van de nieuwe single “The last laugh” ook een videoclip gemaakt. Bassist en componist, Tom Janssen heeft onlangs een platendeal bij Festival Record Company gekregen. Voor meer info check www.bittertown.com. Op deze website komt het grootste gedeelte van het drumwerk voor rekening van Vincent. Terry Bozzio is verantwoordelijk voor de drumpartij van het 1ste nummer.

Juni 2008
Afgelopen maand heeft in het teken gestaan van veel nieuws. Waylon is 2e geworden bij Hollands Got Talent. Bij de laatste 2 nummers die hij zong kwamen de drumpartijen voor rekening van Vincent. Deze maand is ook de single release van State. De single komt officieel uit op 16 juni via Internet en naar verwachting ligt deze rond 19 juni in de winkels. Kijk voor meer informatie op de nieuwe site van Pauline Check www.pauline.tv. Ook Waylon heeft sinds enkele dagen een officiële website. Check www.waylon.nl
April 2008: Vincent en Waylon
Waylon doet momenteel mee aan het nieuwe programma bij SBS6 "Hollands Got Talent". Waylon is inmiddels (met vlag en wimpel) de eerste ronde door en Vincent is door hem gevraagd om in zijn live-band te gaan spelen. Volgende week duiken ze voor dit programma de studio in.
Wil je meer weten over Waylon en al zijn ontwikkelingen rondom Holland's Got Talent, kijk dan ook op zijn Hyves of natuurlijk bij SBS6.

Maart 2008 : Vincent en Pauline
Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat Pauline één van de finaliste van Idols 4 was. Pauline is inmiddels de band State gestart, met Vincent op drums. In 1e week van mei gaat State de studio van Jan Vis in om de single op te nemen. Om alvast een idee te krijgen van "the sound" van State........klik dan hier om een fragment van een repetietieopname te horen! State treedt met Koninginnedag om 19.30 uur op in Arnhem (Kerkplein).

Juli 2007: Vincent goes YouTube!
Vincent is nu ook te horen en te zien op YouTube. Hiernaast zie je 1 van de 2 filmpjes die op YouTube staan. Klik tijdens het bekijken nog een keer op het filmpje om rechtstreeks naar YouTube te gaan. Ook de Musicpage is weer voorzien van een nieuw te beluisteren nummer. Momenteel zijn Cyril Whistler , Rowdy LeMaire en Vincent druk in beraad om als trio te gaan optreden.
En voor sommige die het nog niet weten…….Vincent is inmiddels ook een bekende in de wereld van Hyves .

www.waylon.nlJuni 2007: Waylon Band van start!
Zanger Waylon is begonnen met zijn eigen soloproject. Om na de zomer van start te gaan in het livecircuit is hij nu druk bezig om de bezetting compleet te krijgen. Ik mag hem op drums begeleiden. We gaan eigen nummers van Waylon (nummers die hij o.a. heeft opgenomen in Nashville) en de “onbekende covers ” spelen! Kortom alleen de te gekke nummers!
Vibe-en en heel veel gazzz geven dus.......
Wil je Waylon horen, ga naar de Music-page. Voor meer info klik op zijn foto hiernaast.

Februari 2007: Nieuwe line-up van Noah!
Chantal gaat bij Noah zingen/slaggitaar spelen! Chantal, voormalig bandlid van Bad Candy! Bekend als dé meiden rockband die in 2002 werd opgericht door Barry Hay van de Golden Earring. Chantal scoorde met Bad Candy een drietal top 40hits, tourde in Nederland en ver daar buiten. Klik op haar foto om een Audio fragment te horen! Maar met alleen Chantal was Noah nog niet compleet. Kobus komt ons versterken op de bas!
Wil je alles weten over Kobus?
Surf dan even naar: www.basgitarist.nl

Filmpje van Noah
Vanuit de hand van onze eigen Noah regisseur, cameraman en producer Robbie een geheel eigen kijk onstage tijdens een optreden ergens in den lande. Een beetje geduld is overigens wel handig, want het downloaden kan wel wat tijd in beslag nemen.

Klik op de foto rechts om het filmpje te downloaden.

 

Zaterdag 12 november komt Elles Springs op TV bij Shownieuws van SBS 6!
Elles wordt samen met Henkjan Smits geïnterviewd over hun samenwerking en haar optreden in Amerika op 1 oktober jl.

Uitzenddatum: zaterdag 12 november '05 om 22.55 uur op SBS6
Voor meer nieuws: www.ellessprings.nl


Met Noah waren we eind augustus uitgenodigd om in het tv programma “De Bouw” van Talpa te komen spelen!


Als je de aflevering hebt gemist, geen nood, klik op het logo om de herhaling te zien.
               
Sonsbeekpark in Arnhem, ergens in de middag..... samen met Henkjan Smits een toost op de samenwerking.
Proost!!!


www.talentscout.nl

Met Elles Springs zijn we de studio van Fluitsma en van Tijn ingegaan!

Voor meer nieuws klik op de foto rechts.

Fotografie: Plaatjesmaker.nl